Terapie písmem

Přes 10 let se zabývám rozbory písma. Celou dobu jsem je většinou dělala jen v písemné podobě a vždycky jsem se divila, jak daleko se dokážu s písmem dostat a co všechno dokážu o člověku zjistit. Dokud jsem nepřišla na to, že se vlastně můžu dostat ještě dál. Díky interakci s pisatelem se můžeme podívat na opravdu konkrétní situace, ve kterých se projevují jeho nebo její vlastnosti, můžeme je rozebrat a zjistit, jak může pisatel své vlastnosti využít pro překonání různých těžkostí.

Mám za sebou taky více než 15 let lektorské činnosti a tak si mě zavolala i potřeba začít grafologii učit a předávát dál. Aktuálně to dělám v kurzech ve spolupráci se školou celostní medicíny Kamaté, ale nyní se dostávám i k tomu, abych vedla individuální a skupinové kurzy.

A protože moc ráda spojuji různorodé věci dohromady, přišla jsem na naprosto jedinečný koncept grafologických setkávání - terapie písmem. V rámci těchto setkání se lidé nejen dozví něco (no hodně) o svých vlastnostech a vnitřním nastavení, ale také se naučí jak sami s písmem pracovat. Je to takový krok dál, kdy lidem často chybělo, že v rozboru není rozepsáno jak jsem kterou vlastnost z písma poznala a zároveň je to možnost, jak ještě více pracovat se zjistěními z písma.

Více informací o této službě najdeš v produktu Terapie písmem